ares

Centrele de Excelentă în cardiologie și Radiologie Interventională ARES

Încă din anul 2010, prin deschiderea primului Centru de Excelentă în Cardiolo- gie și Radiologie Inteventională București, ne-am remarcat pe piata serviciilor medicale prin oferirea unui act medical responsabil și a unei alternative în ceea ce înseamnă medicina traditională, asigurând tratamente minim  invazive  în locul tratamentelor clasice, uneori traumatizante pentru pacienti.

Formată din doctori renumiti, cu o înaltă calificare medicală dobandită atât în România cât și în străinătate, echipa medicală aduce laolaltă cadre medicale de seamă din tară și din afară, oameni de prestigiu ce garantează calitatea act- ului medical.

Astfel, suntem primul Centru European de Excelentă în Terapia Fibroamelor Uterine din Europa de Est, primul centru privat din România care tratează hipertensiunea arterială printr-o procedură revolutionară, Denervarea Arterelor Renale(RDN) și detinem prima sectie privată în terapia minim invazivă a Malfor- matiilor Cardiace Congenitale din România.

În 2012, Centrul de Excelentă în Cardiologie Interventională București a fost primul centru privat din Europa care a montat noile stenturi revolutionare, sten- turile Bioresorbabile Abbott Absorb.

Amplasat în cadrul spitalului multidisciplinar PONDERAS (Delta Hospital), Cen- trul de Excelentă în Cardiologie și Radiologie Interventională București, este primul centru privat din Romania dotat cu doua sisteme de  angiografie  de ultimă generatie, cele mai performante echipamente de ecografie din lume (Ecografie cu functie de ecografie transesofagiana 3D si 4D, sistem de elec- trofiziologie, sistem de reconstructie angiografica 3D pentru departamentul de neuroradiologie interventionala, intr-un cuvant, toate dotarile regasite in cele mai performante spitale din lume.

Fiind un centru exclusiv privat, conditiile de spitalizare de care pot beneficia pacientii noștri sunt dintre cele mai înalte, aceștia fiind cazati în rezerve private dotate cu un sistem de telemetrie și nurse-call ce facilitează o supraveghere medicală cât mai promptă, oricând la îdemâna cadrelor medicale și a pacien- tului. Centrele noastre reprezintă astfel cel mai important punct de refentă în domeniul privat în ceea ce privește tratamentul minim invaziv în Cardiologia și Radiologia Interventională, având un numar impresionant de premiere ce au revolutionat perceptia despre operatiile fără bisturiu în România.