Nestle_Purina-300x31

Nestlé PURINA – INOVAŢIE din pasiune pentru animale

În 1894, William H. Danforth a fondat PURINA în St. Louis, Missouri, SUA.

PURINA era inițial cunoscută drept Compania Robinson-Danforth și era producător de hrană pentru cai și catâri. Țelul său era să construiască acea companie care va oferi cea mai bună și mai pură hrană pentru animale, sub forma unor preparate ușor de folosit și accesibile tuturor.

Numele Purina își are originile în sloganul de atunci al companiei ‘’Unde puritatea este mai presus de orice” (“Where purity is paramount”).

Logo-ul asemănător tablei de șah cu pătrate albe și roșii i-a fost inspirat lui Danforth de copiii vecinilor săi care erau îmbrăcați în haine cu un model asemănător.

Combinând 120 de ani de expertiză, Nestlé și PURINA – Nestlé PURINA Pet Care oferă o gamă extinsă de diete atât pentru menținerea sănătații animalului de companie, cât și pentru a veni în sprijinul

tratamentului global instituit de medicul veterinar în anumite afecțiuni.

La Nestlé PURINA punem accentual pe INOVAȚIE.

Descoperiri semnificative în nutriția canină și felină ne ajută să dezvoltăm produse noi, inovatoare, și să parcurgem pași importanți în susținerea sănătății și bunăstării animalelor de companie. Multe dintre aceste descoperiri au redefinit standardele nutriționale ale industriei animalelor de companie.

Nestlé PURINA este liderul mondial în nutriția și îngrijirea animalelor de companie. Echipa Nestlé PURINA Pet Care este formată din peste 350 de medici veterinari și cercetători dintr-o multitudine de discipline cheie în nutriția și sănătatea animalelor de companie, incluzând specialist în biologie moleculară, biochimie nutrițională, microbiologie și imunologie.

Obiectivul nostru este să punem la dispoziția consumatorilor toate produsele și serviciile necesare pentru bunăstarea animalelor lor de companie.

 

Nestlé PURINA este lider mondial în crearea de produse inovatoare care sunt special adaptate nevoilor individuale ale animalelor de companie.

 

Suntem responsabili pentru crearea multor instrumente veterinare şi a multor inovaţii alimentare de succes care au oferit avantaje medicale semnificative, incluzând:

  • metoda de calcul a sistemului Scorului Condiţiei Fizice a fost dezvoltată prima dată ca un instrument de evaluare în cadrul unui studiu de 14 ani ce a demonstrat creşterea longevităţii la câinii hrăniţi pentru supleţe; sistemul a fost apoi folosit pentru a ajuta medicii veterinari să evalueze obiectiv şi cât mai corect condiţia fizică a câinelui, într-un mod care este uşor de comunicat stăpânului, maximizând astfel acceptarea.
  • prima folosire a nutriţiei cu proteine cu masă moleculară scăzută – aşa cum se găseşte în HA Canin și HA Feline, care ajută la diagnosticarea şi tratamentul semnelor clinice ale alergiei alimentare a

câinilor și respectiv pisicilor.

  • prima companie care a dezvoltat o soluţie nutriţională medicală dovedită a reduce semnificativ necesarul de insulină al pisicilor diabetice – Feline DM.
  • prima folosire a nivelurilor ridicate în proteine, dovedită a susţine o masă corporală normală în

timpul scăderii efective în greutate a câinilor și pisicilor ce suferă de obezitate – aşa cum se găseşte în OM Canin și OM Feline.

  • prima folosire a dietei cu niveluri ridicate de acizi graşi Omega-3 cu catenă lungă pentru sănătatea articulaţiilor şi mobilitate – aşa cum se găseşte în JM Canin.