c1-medlife-300x37

Sistemul medical MedLife

MedLife este liderul pieței de servicii medicale private din România, cu o istorie de 19 ani pe această piață.

Ne-am dezvoltat în permanență, din dorința de a satisface cele mai exigente și mai complexe solicitări din domeniul medical. Accesul la serviciile noastre este facilitat de sistemul integrat pe care îl aplicăm: ambulatoriu, spital, laborator de analize, farmacie, imagistică, abonamente corporate.

În anul 2015 am devenit primul și singurul operator privat cu amprentă națională, prezent în toate regiunile istorice ale țării.

În prezent, MedLife își desfășoară activitatea în 13 hyperclinici din București, Timișoara, Brașov, Arad, Galați, Iași și Constanța, 18 laboratoare proprii de analize, 7 unități spitalicești în București, Brașov, Craiova și Arad, dintre care primul și singurul spital privat de Pediatrie, unul de Ortopedie și unul de Obstetrică-Ginecologie, 3 maternități în București și în țară, 12 centre de excelență cu specializare unică, 8 farmacii proprii reunite sub rețeaua PharmaLife Med și în colaborare cu 145 de clinici medicale partenere din toată țara.

De-a lungul timpului, numărul de intervenții chirurgicale și de nașteri efectuate în cadrul unităților noastre, a crescut, astfel încât la finalul anului trecut am ajuns la 45.000 de operații și 17.000 de nașteri. De asemenea, am crescut numărul de abonați până la 330.000, având cel mai mare număr de abonați din România, și am crescut numărul de pacienți în unitățile noastre până la 4,3 milioane, ceea ce înseamnă că 1 din 4 români ne-a fost pacient.

Prin rețeaua noastră de laboratoare, 5 milioane de analize medicale sunt efectuate anual, clinicile și spitalele noastre sunt dotate cu echipamente medicale de ultimă generație, ce reprezintă o noutate chiar și la nivel internațional, precum: RMN 3T Achieva TX, sistem de neuronavigație pentru intervențiile neurochirurgicale, computer tomograf Somatom Emotion 16, ecograf Acuson S2000, aparatură medicală pentru toate problemele pielii (eMax, Laserul Perfecta, Foto Finder, Velasmooth PRO) etc.

De asemenea, am devenit, cel mai mare angajator din domeniul medical privat, cu un număr de 3.500 de angajați, dintre care 1.500 de medici care activează în cadrul unităților noastre. Am reunit specialiști din România dar și medici români supraspecializați la nivel internațional, în centre universitare din Europa și de pe alte continente.

Planurile noastre sunt de a dezvolta unități medicale și centre medicale de excelență, astfel încât pacienții să se poată trata în Sistemul MedLife indiferent de specialitate, patologie sau complexitatea cazului.     

Premiere medicale realizate în cadrul unităților noastre:

  • Premieră națională la Spitalul de Ortopedie MedLife: operația de reconstrucție de bazin cu alogrefă;
  • Introducerea în premieră a tehnicii ganglionului-santinelă pentru depistarea stării generale a ganglionilor axilari, în cazul femeilor diagnosticate cu cancer la sân în faze incipiente – Hyperclinica MedLife Grivița;
  • Premieră națională la Spitalul MedLife Brașov: tratamentul hipoacuziei de transmisie prin BBC (Bielefelder Balloon Catheter);
  • Ablația completă a unei tumori de 7 cm la un copil de 7 ani, în cadrul Life Memorial Hospital;
  • Tratamentul tumorilor mamare prin tehnica vacuum-aspirație la Hyperclinica MedLife Grivița;
  • Asistarea unei nașteri gemelare, în care unul dintre bebeluși cântărea 1,520 kg și a numeroase cazuri de tripleți;
  • Premieră națională: naștere gemelară pe cale naturală în apă la Maternitatea EVA Brașov;
  • Premieră națională la Centrul de Diagnostic și Tratament al Patologiei Mamare MedLife: mastectomie endoscopică la un pacient cu ginecomastie bilaterală;
  • Premieră națională la MedLife Brașov: intervenție chirurgicală de protezare a genunchiului la un pacient cu pseudartroză de femur.

„Trusted Brands”, studiul internațional realizat de Reader’s Digest, a plasat MedLife pentru al cincilea an consecutiv, drept cel mai de încredere brand în rândul românilor, la categoria „Clinică Privată”.