logo academica

Centrul Medical Academica – RAFINAMENT şi servicii PREMIUM

Prezent de 7 ani pe piata, Centrul Medical Academica ofera servicii medicale integrate, clinice si paraclinice, respectiv consultatii pentru toate specialitatile clinice, interventii chirurgicale, analize de laborator si investigatii de imagistica medicala.

Pornind de la principiul “pacientul trebuie să fie tratat complet şi corect”, am investit în trei direcţii principale: echipa de medici, echipamente şi locaţie.

In prezent, echipa de medici cu care ne mandrim si in care avem toata increderea este formata din 24 profesori si conferentiari universitari, precum si din peste 100 de medici primari si specialisti, cadre medicale recunoscute si apreciate, ce sprijina SERVICIILE PREMIUM pe care Centrul Medical Academica le ofera.

INOVAŢIA serviciilor noastre constă în implementarea conceptului de MULTIDISCIPLINARITATE, pe care il dezvoltam permanent in cele 3 sedii ale Centrului Medical Academica, acoperind astfel toate nevoile de diagnostic si ingrijiri medicale ale pacientilor in sistem ambulator.

Echipa medicala si complexitatea serviciilor medicale oferite, respectiv consultatiile de specialitate, analizele medicale de laborator, interventiile chirurgicale in ambulator, explorarile imagistice, serviciile de medicina dentara fac din Academica un CENTRU MEDICAL DE REFERINTA in Bucuresti.

Echipamentele medicale din dotare sunt de ultimă generaţie, unele dintre ele chiar unice in Romania, venind in completarea examenelor clinice şi analizelor de laborator în vederea realizării unui diagnostic corect.

Cele trei clinici situate în zone accesibile din centrul şi nordul capitalei se disting printr-o atmosfera calda si eleganta. Academica Pitar Moș pastreaza si astazi din eleganta si tinuta cladirilor interbelice, imbinand stilul clasic cu istoria intr-un RAFINAMENT desavarsit, MUZICA “LIVE” DE PIAN adaugand, in fiecare dupa-amiaza, un plus de farmec acestei locatii. Academica Aviatorilor se evidentiaza printr-o arhitectura moderna si eleganta, cu spatii inviorate de culoare. Desi diferite ca stil, toate au ca elemente de legatura spatiile largi si luminoase, culorile calde si atmosfera primitoare si confortabila, oferind un cadru ambiental placut pentru pacient.