acreditari hofigal

hofigal

„Hofigal” este unul dintre cele mai faimoase nume de marca pentru produsele homeopate, gemoderivate si fitoterapice galenice din România, conditionate sub forma de medicamente, suplimente alimentare, produse cosmetice, ceaiuri.

„Hofigal” este o societate pe actiuni cu capital social privat exclusiv romanesc. Suprafata utila a companiei este de 35 hectare.

In intreaga companie lucreaza aproximativ 400 angajati, fiind permanent motivati spre o perfectionare profesionala si personala continua; acestia isi desfasoara activitatea acoperind domenii diverse: Agricultura, Planificarea Productiei, Productie, Aprovizionare, Logistica si Distributie, Vanzari, Marketing, Terapii Noi, Managementul Calitatii Totale, Controlul Calitatii, Relatii cu Autoritatile, Cercetare & Dezvoltare, Resurse Umane, Juridic, Administrativ, Intretinere, I.T.- toti alcatuind un sistem.

“Hofigal” este o companie specializata in fabricatia produselor exclusiv naturale, având caracteristic faptul ca îşi produce majoritatea materiilor prime folosite in serele si pe terenurile agricole proprii.

Materiile prime active folosite se obţin in condiţii controlate, in cadrul unei agriculturi strict ecologice.

Initial s-au ecologizat terenurile prin cultivarea succesiva de diverse specii de plante ce au extras din sol toate substanţele care ar fi putut impurifica recoltele ulterioare.

Apoi, s-au cultivat plantele folosite ca surse de materii prime active, fara îngrăşăminte chimice, erbicide, stimulatori si alte tipuri de tratamente chimice, ce ar fi putut sa impurifice culturile realizate si implicit produsele obţinute.

Din materiile prime astfel obţinute, aplicandu-se cele mai avansate tehnologii conform Regulilor de Buna Practica de Fabricatie internationale (GMP) în vigoare, s-a constituit portofoliul Hofigal, alcatuit din peste 450 produse. Calitatea produselor „Hofigal” corespunde cerintelor internaţionale.

Diversitatea portofoliului si calitatea produselor impun „Hofigal” ca unul dintre cei mai puternici concurenţi al unor firme, deja cu tradiţie, din Franta, Italia si Elvetia.

Un punct forte privind portofoliul „Hofigal”  il reprezinta faptul ca toate produsele sunt obtinute pe baza unor retete si tehnologii proprii, brevetate in tara si reprezinta premiere mondiale absolute.

Obiectivele majore ale companiei sunt de a aplica conditiile si masurile privind asigurarea calitatii, eficacitatii si sigurantei tuturor produselor, precum si obţinerea de ingredienti farmaceutici activi de natura vegetala garantata ce corespund in totalitate normelor ecologice internationale in vigoare. Toate etapele procesului, de la cultivare (pre-procesare, procesare planta), pana la faza de produs finit sub forma de medicamente, suplimente alimentare, cosmetice, ceaiuri, respecta cerintele internationale privind cultivarea si recoltarea plantelor, precum si Regulile GMP. Din punct de vedere al calitatii produselor, indiferent de etapa, acestea indeplinesc cerintele Farmacopeei Europene, completate cu cele ale altor farmacopei de circulatie internationala si ale conditiilor de calitate proprii filosofiei Hofigal”.

S.C. HOFIGAL EXPORT IMPORT S.A. este o companie cu management integrat – calitate, mediu, siguranta alimentului, sanatatea si securitatea ocupationala.

Dovada, o constituie recertificarile pe domeniile mentionate conform ultimelor standarde in vigoare cu companii de renume international- Agentia Nationala a Medicamentului si TUV Thuringen din Germania:
 -Autorizatia de Fabricatie; 
 -Certificatele privind:
  •Conformitatea cu Buna Practica de Fabricatie;
  •Sistemul de Management al Calitatii-ISO 9001:2008;
  •Sistemul de Management de Mediu- ISO 14001:2004;
  •Sistemul de Management al Sanatatii si Securitatii Ocupationale-BS OHSAS 18001:2007;
  •Sistemul de Management al Sigurantei Alimentului -ISO 22000:2005.

Laboratoarele de control al calitatii produselor sunt dotate cu echipamente moderne, conforme cerintelor referentialelor de mai sus si opereaza cu un personal instruit si cu experienta, in care toate materiile prime procurate sau proprii, controalele interfazice pe parametri critici si produsele finite sunt analizate.

Toate liniile de fabricatie respecta cerintele GMP internationale in vigoare:

 • fluxul de fabricatie „Forme Solide Dozate” (comprimate, capsule, capsule filmate);
 • fluxul de fabricatie „Solutii de Uz Intern/Extern”;
 • fluxul de fabricatie „Extracte Vegetale”;
 • fluxul de fabricatie „Supozitoare si Ovule, Cosmetice monodoze”;
 • fluxul de fabricatie „Ceaiuri”;
 • fluxul de fabricatie „Cosmetice, Semisolide”

Echipamentele de fabricatie, de masura si control sunt de fabricaţie occidentala si de ultima generaţie.

Produsele portofoliuluiHofigal” reprezinta premiere pe plan mondial: cea mai mare concentraţie de β-caroten in ulei de cătina, de proteina in Spirulina, Coenzima Q10 in ulei de cătina, tehnologia de obţinere a MagANGHINARULUI cu concentraţii in cinarina de peste 4,5% fata de 1,25 % obtinut pe plan mondial , concentraţie de antociani de 1,8% in extractul de afine.

Aceste produse sunt rezultatul unei indelungate si sustinute activitati de cercetare sau dezvoltare desfăşurate in laboratoarele noastre de către colectivul propriu de cercetători, doctori in ştiinţe (farmacisti, ingineri chimisti, medici, biologi, microbiologi, biochimisti, chimisti, agronomi). Acest colectiv colaboreaza cu cele mai importante instituţii de învăţământ superior si Institute Nationale de Cercetare si Dezvoltare din Romania.

Actualmente co-finanţam numeroase teme de cercetare din Planul Naţional de Cercetare, la care se adauga o multitudine de proiecte de cercetare interna continua.

Urmare a acestor activităţi nomenclatorul de produse realizate de „Hofigal” a crescut de la 3 produse in anul 1990, la peste 450 in 2015.

Preocupati de studiul si introducerea de Terapii Noi, recent am adaugat un element novator portofoliului „Hofigal”: gama Gemoderivate, sub forma de extacte hidrogliceroalcoolice in dilutie 1:10, obtinute din tesuturi vegetale proaspete aflate in faza de crestere (muguri, boboci, amenti, mladite, scoarta ramurilor tinere, scoarta interna a radacinilor, seva, seminte). Acestea sunt formate din tesuturi embrionare care concentreaza intreaga energie si informatie genetica a plantei, fiind mai bogate in vitamine, oligoelemente, minerale, acizi nucleici sau factori de crestere decat planta insasi.

Exemplificam gemoderivatele 1 DH din: afin negru, alun, arin negru, artar de campie, brad alb, castan salbatic, carpen alb, catina rosie, coacaz negru, dud negru, fag, frasin, ienupar, lemn cainesc, liliac, maces, mesteacan alb si pufos, mur, nuc, paducel, pin, plop, porumb, porumbar, rozmarin, salcie, sanger, stejar, tei argintiu, ulm, vita de vie, zmeur.

Valorificarea materialului vegetal obtinut de firma noastra are in vedere si domenii adiacente, deja aflate in studiu, cum ar fi: supernucleele pentru zootehnie (polivitamine), insectofungicide naturale vegetale netoxice.

Produsele noastre pot fi găsite in toate farmaciile din Romania.

Totodata Hofigal” are si o reţea proprie de farmacii. In cadrul acestora produsele Hofigal” se vând fără adaos comercial, adică cu costul de producţie, in timp ce adaosul comercial pentru celelalte produse farmaceutice este mai mic decât in toate celelalte farmacii, cu excepţia produselor cu preţ fixat de Ministerul Sănătăţii.

In incinta fiecarei farmacii Hofigal”‚ exista amenajat un cabinet de consultanta, in cadrul căruia medici autorizaţi, angajati ai Hofigal”, cu pregătire atât in domeniul alopatiei, fitoterapiei cat si al homeopatiei, acorda gratuit consiliere oricărei persoane interesate de portofoliul Hofigal.

 

O initiativa a firmei a fost infiintarea

Complexul de terapie naturală “Alexandra”

Din dorinţa de a avea un centru în care să fie promovate şi folosite produsele naturiste create în laboratoarele firmei, unde să fie pusă în practică experienţa medicinii şi a unor forme de tratament tradiţionale româneşti.

În acest sens este aplicată şi metoda biotrofică promovată de profesor Ana Aslan, care prin renumele internaţional şi recunoaşterea ştiinţifică, reprezintă o confirmare şi o certitudine pentru noi.

Amplasarea complexului oferă locul ideal de conturare al unor programe de prevenire, de combatere a bolii, de combatere a stressului, de combatere a îmbătrânirii.

Elementele principale ale acestor programe sunt: scoaterea organismului din mediul său social, relaxarea, exerciţiul fizic, odihna activă, alimentaţia ecologică, igiena psihică.

Un argument important este bioclima de deal sedativ – indiferentă, de cruţare, cu valori medii moderate ale temperaturii aerului, ale presiunii atmosferice, cu durată medie importantă de strălucire a soarelui tot timpul anului, cu un aer curat, ozonat, cu o ridicată concentraţie de ioni negativi, cu o poluare în limite foarte reduse.

Prin întreaga sa activitate „Hofigal” este promotorul celor mai înaintate si moderne concepte legate de fabricatia nepoluanta. De la materiile prime pana la produsele finite, totul este natural, curat si nepoluat.

Nici un produs Hofigal nu are contraindicaţii sau efecte adverse !

„Natura nu minte niciodata…”                 Mihai Eminescu

 MEDALII SI DIPLOME

1.Salonul Internaţional de Invenţii Geneva/Elveţia 2002

Medalii de aur şi diplome: Supliform, Plantintim, Acneogel, Orisan

2.Salonul Internaţional de Invenţii Bruxelles/ Belgia 2002

Medalie de aur şi diplome: Bucoprotect

3.Salonul Internaţional de Invenţii cu participare internaţională Petroşani /România

Medalii de aur şi diplome: Coenzima Q10 în ulei de cătină, Cătinofort, Redigest

Medalii de argint şi diplome: Hofisil, Hofisan, Protein forţă, Gama de produse cosmetice Hof Viodana (5 produse).

4.Salonul Internaţional de Invenţii Bucureşti/ România-Inventika 2003,

Medalii de aur şi diplome: Redigest, Coenzima Q10 în ulei de cătină

5.Salonul Internaţional de Invenţii Geneva /Elveţia 2003

Medalii de aur şi diplome: Cătinofort, Coenzima Q10 în ulei de cătină

 1. Salonul Internaţional de Invenţii Geneva/Elveţia 2004

Medalii de aur şi diplome: Flavovit C, Redigest, Reglacid

Medalii de argint şi diplome: Fiamarant, Şampon 5R

 1. Salonul internaţional de Invenţii Bruxelles – Belgia

Medalii de aur şi diplome: Complet antioxidant, Reglacid

Medalii de argint şi diplome: Fiamarant, Gama de produse cosmetice Hof.Viodana, Epifin

 1. Salonul de Inventică Geneva/Elveţia 2005,

Medalii de argint şi diplome: Crema Ciuleandra , Epifin–gel, Orisan-gel Diploma de merit la a 7-a Conf. Naţională de Protecţia Mediului, Bucureşti, din partea Academiei de Ştiinţe Agricole şi Silvice, pentru soluţiile tehnice de protecţie a mediului aplicate în procesarea complexă a plantelor.

 1. Expoziţie şi Salon Internaţional de Invenţii – Inventica Cluj /România, 2006

Medalii de aur şi diplome: Flavovit cpr., Redigest caps./cpr., Crema Spirulin, Gama Hof.Viodana.

Diploma din partea Agenţiei pentru Proprietatea Intelectuală (AGEPI), Republica Moldova, 2006, Salonul de Inventică Geneva pentru calitatea produselor expuse

Diploma acordată la Congresul Internaţional Anti-Aging Bucureşti 2006 pentru numărul şi calitatea lucrărilor prezentate

Certificate of Appreciation, Romexpo Cosmetics Beauty Hair 2006 ,12th ed.

 1. Salon de Inventică Bruxelles / Belgia 2007

Medalii de aur şi diplome: Coenzima Q10 in Ulei de Catina, Supliform

Medalie de argint şi diploma: Balsam pentru îngrijirea părului pe bază de gemoderivate.

 1. Salonul de Inventică Geneva/Elveţia 2007

Medalie de aur şi diplomă: Supliform

12.Salon Internaţional de Invenţii – Inventica Cluj /România 2007

Medalii de aur şi diplome: Şampon 5R., Balsam pentru îngrijirea părului

 1. Salon Internaţional de Invenţii – Inventika Bucureşti /România, 2007

Medalii de aur şi diplome: Coenzima Q10 în ulei de cătină

Medalie de argint şi diplomă: Supliform

 1. Diploma şi Cupa AGEPI 2007– Republica Moldova, la Salonul de Inventică Cluj pentru calitatea soluţiilor brevetate
 1. Salonul de Inventică Geneva/Elveţia 2008:

Medalii de aur şi diplome: Hepastim, Reglacid

Medalie de argint şi diplomă: Balsam pentru îngrijirea părului

 1. Salonul Internaţional de invenţii Inventika –Bucureşti 2008

Medalii de aur şi diplome: Hepastim, Reglacid

Medalie de argint şi diplomă: Balsam pentru îngrijirea părului

 1. Salonul Internaţional de invenţii Inventika –Bucureşti 2009

Medalii de aur şi diplome: Reglacid, TS -TutunStop

Medalie de bronz şi diplomă: Helminon

 1. Salon Internaţional de Invenţii – Inventica Cluj /România 2011

Diplomă de excelenţă şi medalie de aur: d-lui dir. Gen. Ştefan Manea pentru întreaga activitate

Diplomă de excelenţă şi medalie de argint: Bionutrimin – concentrat furajer natural destinat înlocuirii concentratelor multiminerale de sinteză

Diplomă de excelenţă şi medalie de argint: Hepastim

Diplomă de excelenţă şi medalie de argint: Coenzima Q10 în ulei de cătină

Diplomă de excelenţă şi medalie de argint: d-lui dir. Gen. Ştefan Manea pentru rezultatele Departamentului Cercetare-Dezvoltare

Diplomă de excelenţă şi medalie de argint: d-nei dr. chim. Anca Daniela Raiciu pentru promovarea produselor Hofigal

 1. Salon Internaţional de Invenţii – Inventica Cluj /România 2012

Diplomă de excelenţă şi medalie de aur: Deodorant natural

Diplomă de excelenţă şi medalie jubiliară: HOFIGAL-pentru contribuţia adusă inventicii româneşti

Diplomă de excelenţă şi medalie de argint: Omega 3 & Omega 6 vegetal

Diplomă de excelenţă şi medalia PRO INVENT: Procedeu geriatric pe baze exclusiv naturale

Diplomă de excelenţă şi medalie de aur: Drenohepat

 1. Salon de inventică EUREKA/Brussels – 2012

Diplomă şi medalie de aur: Omega 3 & Omega 6 vegetal

Diplomă şi medalie de argint: Blană naturală prelucrată şi aditivată cu plante şi extracte din plante medicinale şi aromatice

 1. Salon Internaţional de Invenţii – Inventica Cluj /România 2013

Diplomă de excelenţă şi medalie de aur: gama Ciuleandra

Diplomă de excelenţă şi marele premiu al juriului: HOFIGAL – pentru rezultate remarcabile în valorificarea cercetării ştiinţifice

Diplomă de excelenţă şi medalie de aur: Comprilax

 1. Salonul de Inventică Geneva/Elveţia 2013

Diploma (din partea Ministerului Educaţiei şi Ştiintei din Rusia: Hof.Lipomin

 1. Salon Internaţional de Invenţii – EUROINVENT/ Iaşi 2013

Diploma Medical award: HOFIGAL – pentru rezultate remarcabile

Diploma OSIM: HOFIGAL – pentru rezultate remarcabile

Diploma WIIPA: HOFIGAL– pentru rezultate remarcabile

Diplomă şi medalie de aur: gama Ciuleandra, Comprilax, Arsutrat – Plagotrat

 1. Salon Internaţional de Invenţii – Inventica Cluj /România 2014

Diplomă de excelenţă şi medalie de aur: d-nei dr. farm. chim. Anca Daniela Raiciu pentru contribuţia remarcabilă la dezvoltarea şi susţinerea inventicii româneşti în domeniul gemoterapiei aplicate

Medalia AGEPI: d-nei dr. farm. chim. Anca Daniela Raiciu pentru întreaga activitate din domeniul fitoterapiei şi gemoterapiei

Diplomă de excelenţă şi medalie de aur: produs natural fitoterapic pentru îmbunătăţirea funcţiilor biliare şi hepatice şi procedeu de obţinere al acestuia

 1. Salon Internaţional de Invenţii – EUROINVENT/ Iaşi /România 2014

Diplomă de excelenţă – HOFIGAL pentru bogata activitate de inventică şi inovare

Diplomă din partea oficiului de Stat pentru Invenţii – Polonia

Diplomă din partea Oficiului de Invenţii din Republica Moldova – AGEPI

Diplomă şi medalie de aur: Vedisan

Diplomă şi medalie de aur: Hof.Lipomin

 1. Salonul de invenţii şi inovaţii – INVENTIKA Bucureşti/România 2014
 1. Salon Internaţional de Invenţii – Inventica Cluj /România 2015

Marele Premiu al Salonului- HOFIGAL pentru bogata activitate în domeniul cercetării şi inventicii româneşti

Diplomă de excelenţă şi medalie de aur: Hof. Lipomin

Diplomă de excelenţă şi medalie de aur: Omega 3 & Omega 6 vegetal

 

Toţi cei ce doresc sa ne contacteze, ne găsesc la sediul nostru din Bucureşti, Intrarea Serelor nr.2, sector 4;

Telefon                      00(40) 21-334.74.86,

Fax                            00(40) 21-334.74.86,

E-mail:                        marketing@hofigal.eu

Site:                           www.hofigal.eu