2dUniCredit Leasing Corporation IFN S.A.

Numărul 1 în România

FINANTAM SUCCESUL ACTULUI MEDICAL!

 

UniCredit Leasing Corporation IFN SA este liderul pieţei autohtone de leasing. Compania face parte grupul financiar UniCredit România, alături de UniCredit Țiriac Bank și UniCredit Consumer Financing, oferind o paletă completă de servicii și produse financiare clienţilor săi.

Rezultat al unei nevoi firesti de crestere a pietei private de servicii de sanatate, datorita dezvoltarii clasei medii si a spiritului antreprenorial al medicilor (si nu numai), Unicredit Leasing a decis anul trecut infiintarea unui departament dedicat exclusiv meddicilor si dezvoltarea unui produs special pentru acestia.

Am ales ca misiunea noastra sa fie responsabilitatea primordiala fata de calitatea actului medical si, adaptandu-ne la particularitatile acestui sector, am dezvoltat un produs INOVATOR de evaluare si aprobare pe loc a solicitarilor de finantare bazat EXCLUSIV pe calitatea de specialist, mai exact pe gradul de recunoastere profesionala. Specializarea si  experienta medicilor sunt singurele date de care tinem cont  in aprobarea solicitarilor pe care acestia ni le adreseaza, iar aprobarea finantarii este imediata.

Intelegand atat dezvoltarea tehnologica si aplicatiile ei in actul medical, cat si modul in care toate acestea pot fi cuantificate din punct de vedere financiar, oferim LEASINGUL ULTRARAPID, asigurand continuitatea in desfasurarea activitatii clinice a medicului.

Apreciind efortul si munca depuse de medici pentru atingerea nivelurilor de competenta si a titlurilor profesionale, Unicredit Leasing Corporation S.A a ales in departamentul medical specialisti cu experienta clinica, financiara, cu o vasta experienta in piata de echipamente medicale si proiecte la cheie.

Oferim  cele mai bune conditii in cadrul leasingului dedicate EXCLUSIV medicilor, acordand o perioada de gratie de 1 luna in fiecare an de contract si nu solicitam garantii imobiliare!

UniCredit Leasing Corporation IFN S.A. oferă finanţare prin contracte de leasing financiar şi operaţional, cu o durată medie cuprinsă între 12 şi 60 luni.

Cu o puternică identitate europeană, UniCredit este fidel orientării către o prezenţa solidă și o poziţie strategică în Europa Centrală și de Est.

Grupul internaţional UniCredit are în prezent peste 130.000 de anagajati și 7.900 de sucursale.

Cu noi aveti acces simplu si rapid la ultimele tehnologii in domeniu!