logolibra

In peisajul bancar romanesc, LIBRA INTERNET BANK se remarca prin orientarea spre inovatie, spre utilizarea aplicatiilor online si a noilor tehnologii in conceperea unor produse si servicii bancare inovative, fiind de peste 11 ani partenerul financiar al domeniului medical.

Experienta si o buna intelegere a activitatii clientilor, produsele inovatoare create si deciziile prudente adoptate, care ne-au permis obtinerea de rezultate financiare pozitive chiar si in anii de criza, fac din LIBRA INTERNET BANK un partener credibil si flexibil.

Din gama de facilitati oferite segmentului medical, 4 dintre acestea confera bancii o serie de avantaje competitive pentru care medicii ne-au ales.

Cel mai inovator produs, chiar si la nivelul pietei, este Creditul Instant. Aceasta facilitate de credit se acorda medicului pe loc, la sediul lui, in 2 ore (primeste inclusiv banii pe cont). Modul de lucru este foarte apreciat de medici, datorita flexibilitatii in analiza, documentatie redusa si, bineinteles, un tip foarte scurt de obtinere a sumei de care are nevoie, fara a se deplasa la sediul bancii.

Un alt produs care ne pune in evidenta pe piata serviciilor bancare destinate medicilor este Creditul Hipocrate Discount prin care medicii isi achizitioneaza echipamente in cele mai bune conditii: rate fara dobanda, fara avans, fara comisioane de acordare si analiza. Acesta are la baza existenta unui proiect care se bucura de succes la nivel national. Proiectul include peste 200 de furnizori de echipamente medicale care ne-au devenit parteneri si care se dezvolta impreuna cu noi si clientii nostri.

2014 a mai venit cu un proiect nou pentru medicii din zona IMM: obtinerea unei finantari pentru dezvoltarea afacerii in conditii avantajoase: fara garantii din partea clientului, dar cu costuri reduse si analiza simplificata, in colaborare cu Fondul European de Investitii.

Al doilea semestru al anului 2014 aduce schimbari majore in zona de retail a segmentului medical prin crearea Cardului Mastercard Gold, unul dintre cele mai bune carduri de credit din piata destinate medicilor (card cu tripla functionalitate: debit, credit, cont economii, fara comisioane de acordare, dobanda foarte mica, reduceri la parteneri premium).